密碼:
注冊找密碼我的瀏覽
設首頁加收藏加書簽 ______

首頁每天學英語新概念六級音標詞匯語法四級研究生大學高中初中小學少兒演講有聲圣經VOA商務雅思

您所在的位置: 大耳朵首頁 > 聽力資料 > 聽力專項測試試題 >...> 歷年高考聽力 > 2009年全國各省高考聽力 > 正文

站內搜索:

小提示:學單詞背單詞請到大耳朵免費在線背單詞系統
schlock/[ʃlɔk]/ a. 蹩腳的, 廉價的 n. 蹩腳的東西, 廉價的東西...

2009年高考英語聽力(湖南卷)MP3——大耳朵英語免費下載

2009年普通高等學校招生全國統一考試(湖南卷)

英語

第一部分:聽力(共三節,滿分30分)

做聽力部分時。,請先在試卷上作答。聽力部分結束前。你將有兩分鐘的時間將第1至第17小題的答案轉涂到答題卡上,將第18至第20小題的答案轉寫到答題卡上。

第一節( 共5小題,每題1.5分,滿分7.5分)

聽下面5段對話。每段對話后有一個小題,從題中所給的A、B、C、三個選項中選出最佳選項,并標在試題卷的相應位置。聽完每段對話后,你有10秒鐘的時間來回答有關小題和閱讀下一小題。每段對話僅讀一遍。

例:How much is the shirt?

A. £19.15 B.£9.15 C.£9.18

答案:B。

1、1.What does the man mean?

A. A. It will take about one month to repair the watch.

B. B. It costs too much to have the watch repaired.

C. C. The watch is no longer worth repairing.

D.

E. 2. When will they get there for the play?

A.9:00 B.10:00 C.10.30

F. 3. Why can't the man concentrate on his study?

A. A. He keeps thinking of going to the movies.

B. B. His classmates are taking a break.

C. C. He's been studying for too long.

D.

4、 4. What is the man going to do?

A.A. Go to the Chinese restaurant.

B.B. Watch the football game.

C.C. Visit a friend downtown.

D.

5、5. What do you know about Frank?

A、A. He will arrive in Chicago this morning.

B、B. He will send Ms. Tyler an e-mail.

C、C.He will call Ms. Tyler himself.

第二節(共12小題;每小題1.5分,滿分18分)

聽下面4段對話。每段對話后有幾個小題,從題中所給的A、B、C三個選項中選出最佳選項,并標在試題卷的相應位置。聽每段對話前,你將有時間閱讀各個小題,每小題5秒鐘;聽完后,各小題將給出5秒鐘的作答時間。每段對話讀兩遍。

聽下面一段對話,回答第6和第7兩個小題。

6. Which part of the man’s body hurts?

A. An arm. B. An eye. C. An ear.

7. What does the woman advise the man to do?

A. Go to hospital at once.

B. Stay away from the swimming pool.

C. Get some medicine from the drugstore.

聽下面一段對話,回答第8至第10三個小題。

8. What do you know about the woman?

A. She doesn’t believe the man’s excuse.

B. She’s been waiting far too long.

C. She’s really angry with the man.

9. What does the man mean?

A. He got there in only five minutes.

B. He has a good reason for being late.

C. He is used to waiting for the woman.

10. What does the woman want the man to do?

A. Buy the tickets. B. Buy her a wallet. C. Go back for her wallet.

聽下面一段對話,回答第11至第13三個小題。

11. Who is the woman talking to?

A. A hotel clerk. B. A hotel manager. C. A policeman.

12. Where does the conversation most probably take place?

A.In the manager’s office. B. In the room of the guest. C. At the police station.

13. What do you know about the woman?

A. She cannot find her necklace.

B. She put her necklace in the bed.

C. She is not satisfied with the room.

聽下面一段對話,回答14至第17四個小題。

14. Why is the woman asking for leave?

A. She plans to go to the UK with her parents.

B. She has to take care of her parents at home.

C. She wants to spend some time with her parents.

15. What can be inferred about the man?

A. He knows a lot about Chinese culture.

B. He doesn’t want the woman to take any time off at first.

C. He considers language a big problem for foreign visitors.

16. What can be inferred about the woman?

A. She is a student. B. She is a teacher. C. She is a tourist.

17. What agreement do the two speakers reach at the end of the conversation?

A. The woman can take two days off.

B. The woman needs to do some extra work.

C. The woman should buy some travelling materials.

第三節(共3小題;第小題1.5分,滿分4.5分)

聽下面一段材料,將第18至20三個小題的信息補充完整,每小題不超過3個單詞。聽材料前,你將有時間閱讀各個小題,每小題5秒鐘;聽完后,各小題將給出15秒鐘的作答時間。本段材料讀兩遍。

Doing exercise and keeping fit

I. The importance of exercise

A 18 can lead to many health problems.

II. How to prevent illness

Stay 19: playing sports, gardening & doing housework

III. Ways of doing exercise

? Choose a proper form

One that you enjoy and that you can stick with

? Exercise in the right way

Start exercising slowly and increase the amount of exercise 20.

2009年高考試題--英語聽力(湖南卷)

1.

W: I don’t know what's wrong with my watch. It was just a month ago that I had it repaired.

M: Don’t waste your time and money any more, it's a very old watch and is quite worn out.

2.

W: What time does the play start?

M: At 10:30. If we leave by nine o'clock, we should be able to get there half an hour before the play.

3.

W: Come to the movies with us. Everybody needs to take a break every once in a while.

M: I guess I might as well. I've been studying so long I just can't concentrate.

4.

M: Are we still going to the football game tonight?

W: Oh, sorry, I totally forgot about it. I’ve arranged to go with a friend to a new Chinese restaurant downtown. How about joining us?

M: Sure I'd love to.

5.

W: Isn’t Frank supposed to arrive in Chicago this morning? Ms. Tylor is waiting for him.

M: He’s just called to say his flight was canceled. He won't be able to arrive until the afternoon.

W: Hmm, could you call him and ask him to email his report to Ms. Tylor then?

6-7

W: Which one hurts, the left or the right one?

M: The left one. It’s really painful. I can hardly hear with it.

W: Don’t go swimming for the next two days. If it doesn't get better by tomorrow, you should see the doctor.

M: I guess so. Maybe I should get something from the drugstore right now.

8-10

M: Don't be mad at me. I'm only five minutes late.

W: This is the last time I'm waiting for you. I mean it.

M: You know, I always have a good excuse. I promise you: you'll never have to wait for me again.

W: I hope so. Come on, let’s go get our tickets now. Oh, by the way, you have got your wallet with you, don’t you? I left mine at home.

11-13

W: Excuse me, ah, was my bedroom cleaned this morning?

M: Yes, Madam. All the rooms are cleaned in the morning, Madam.

W: Well, then I have a bit of a problem

M: Is your room not satisfactory, Madam?

W: No, it’s not that. It’s just that I can't find my necklace.

M: I'm sorry, Madam. Can you tell me a little bit more about it?

W: Well this morning I left my necklace here on the table by the bed but it’s just nowhere to be found.

M: I will report this to the manager right away, Madam.

14-17

W: Mr. Block, I need to take a few days off because my parents are coming over to visit.

M: But it's not really a good idea to take time off right now, you know.

W: Well, I know. But they've never been to the UK before and they don’t speak English.

M: Hmm, you know there are thousands of tourists in London who can't speak English and they manage to get around.

W: Yes, I know but they really expect me to be there. It’s culture. Chinese parents expect their children to do things like this.

M: I know, but truly if they care about your education, they’ll understand.

W: Well, do you think I could take maybe just two days off?

M: Ok, two days but you must catch up with all of the work and get all of the materials.

18-20

Good morning, today I'd like to talk about doing exercise and keeping fit. First let's deal with the importance of exercise. Many people today live a kind of lazy life, sitting in the office all day and then watching TV the whole evening. I'm sure you don't need me to tell you this way of life is bad for your health. In fact it can lead to all kinds of health problems like heart disease, high blood pressure and some of the problems can result in death. Now let me talk a little about preventing illness. Probably the most important thing to bear in mind is to be active. This does not mean that you have to go out and play sports. Of course sports are an excellent way to stay healthy but it's also important to remember that healthy activities can take many different forms like gardening and doing housework, for example. Now let me suggest some ways of doing exercise. In the first place, you should choose an activity that you enjoy and one you'll stick with and then start exercising slowly and try to increase the amount of exercise step by step. Well, that's all I have time for today, so until next time. Good-bye.

2009年普通高校招生考試湖南卷(英語)答案

第一部分 聽力

1. C 2. B 3. C 4. A 5. B

6. C 7. B 8. C 9. B 10. A

11. A 12. B 13. A 14. C 15. B

16. A 17. A

18. lazy life 19. active 20. step by step
您是否對這篇資料想說點什么?歡迎評論或者糾錯,或者提交填空題答案! 您也可以立即
共有4人向本資料提供了聽力原文,其中被采用了2篇,當前有0篇待審批,有2篇未被采用! 查看明細>>
如果您有更好的聽力原文,歡迎提供給大耳朵,如果被采用,您將獲得20到100金幣的獎勵!
2009年全國各省高考聽力
高瞻遠矚
放眼全球
推薦資源
最新社區精華帖子更多>>
  • 走遍美國教學版
    走遍美國教學版
  • 哈利學前班[英語兒歌]
    哈利學前班[英語兒歌]
  • 海綿寶寶 英文版
    海綿寶寶 英文版
  • 風中的女王第1季
    風中的女王第1季
經典學習方法更多>>
聽力資料目錄導航
聽力測試 英語詞匯 英語口語 考試英語 品牌英語 大學教材 其他教材 商務英語 廣播英語 兒童英語
歷年中考聽力
初中中考模擬
歷年高考聽力
高考聽力模擬
歷年四級聽力
歷年六級聽力
四級聽力模擬
小學  初中
高中  四級
六級  考研
托福  GRE
星火記憶單詞
用Mp3背單詞
劉毅詞匯記憶
情景英語口語
4+1聽力口語
出國實用會話
英語口語8000句
新東方900句
美語聽力與發音
ABC到流利口語
口譯考試
劍橋考試
中高考考試
大學四六級考試
研究生考試
公共英語考試
英語專業考試
新概念 六人行
賴世雄 許國璋
走遍美國 越獄
瘋狂英語 沛沛
語法講座 動感
大山英語 探索
千萬別學英語
大學英語聽力
大學英語精讀
全新版 21世紀
新視野 實用綜
大學體驗 新編
成人自考 step
Listen this way
廣州版小學英語
廣州版初中英語
劍橋少兒英語
朗文3L看聽學
Goforit新目標
高中英語課本
進階聽說教程
商務英語300句
VOA商務英語
商業英語視頻
中級商務英語
初級劍橋證書
新編劍橋英語
劍橋英語精華版
2007年VOA慢速
VOA中級美語
美國習慣用語
VOA流行美語
澳廣播英語講座
在線大學課堂
VOA視頻節目
寶寶ABC
棒棒英語
哈哈美語
LittleFox兒歌
英語兒童故事
380英語小故事
1035個英語單詞
?
免責聲明:本站只提供資源播放平臺,如果站內部分資源侵犯您的權益,請您告知,我們會立即處理。
Copyright © 2010-2017 大耳朵英語  京ICP備10010568號 | 京公網安備 11010802020324號

微信掃一掃手機學英語 關閉
微博掃一掃手機學英語 關閉
QQ掃一掃手機學英語 關閉
安徽十一选五最新开奖 0.177975s